Fotogaleri
  • Register

Ekspozita Kombetare e Sportit dhe Aventures - CityPark

Duke ndjekur ekspoziten kombetare te sporteve te aventures. Kemi krijuar mardhenie te reja me operator turistik dhe sportiv brenda dhe jashte vendit. Ne bashkpunim me Farma Net Albania per ndergjegjsimin e efekteve te rrezeve te demshme te diellit dhe masave qe duhet te ndermarrim per te shmangur ato. DermEden Albania.

 Ju mirepresim dhe neser 6 prill.