Rreth FSHK
  • Register

Rreth FSHK

Federata Shqiptare e Kanotazhit eshte nje organizate jo fitimprurese me baze vullnetare qe ka per mision nxitjen dhe promovimin e vlerave te te sportit te kanotazhit brenda dhe jashte Shqiperise

FSHK eshte e vetmja organizate ne shqiperi e cila menaxhon sportin e kanoes kayak ne teritorin e Shqiperise.

Synimi yne eshte ta bejme sportin e kanotazhit popullor.